Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
DEDRA Gyémánt csiszolótárcsa (kétsoros) 180x22,2mm (HP042)

Rövid leírás:

Tárcsa átmérő: 180 mm
Furat átmérő: 22,2 mm
Szegmens szélesség: 6,7 mm

DEDRA Gyémánt csiszolótárcsa (kétsoros) 180x22,2mm (HP042) (HP042)

Cikkszám: HP042

Tárcsa átmérő: 180 mm
Furat átmérő: 22,2 mm
Szegmens szélesség: 6,7 mm

Ár: 12.390 Ft (9.756 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2023. augusztus 01-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 30.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 12.390 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Alkalmazható beton, kő és építőanyagok száraz csiszolására.
  • A tárcsa két sor szegmensből áll, amelyekbe a tárcsába van ágyazva, így biztosítva a hatékony és gyors munkát.


 


Általános jótállási feltételek

 

I. Felelősség a termékért

Kezes - Dedra Exim Sp. z o.o., székhelye: Pruszków, címe: Pruszków: ul. 3 Maja 8, 05-800 Pruszków, KRS 0000062517, Varsó főváros kerületi bírósága Varsóban, az Országos Bírósági Nyilvántartás XIV. gazdasági osztálya, NIP 527-020-49-33, alaptőke: 100,980.00 PLN.

2. A Garanciavállaló a jelen dokumentumban meghatározott feltételek mellett jótállást vállal a termékre, amely a Garanciavállaló forgalmazásából származik.

(3) A garancia szerinti felelősség csak olyan hibákra terjed ki, amelyek a termékben a Felhasználónak történő átadás időpontjában rejtett okok miatt keletkeztek.

(4) A garancia keretében a Felhasználó jogot szerez a Termék ingyenes javíttatására, ha a hiba a garanciaidő alatt vált nyilvánvalóvá. A Termék javításának módja (javítási módszer) a Garanciavállaló belátása szerint történik. Ha a Garanciavállaló megállapítja, hogy a javítás lehetetlen, a Garanciavállaló fenntartja a jogot, hogy a hibás elemet vagy a teljes Terméket hibátlanra cserélje, visszatérítsea Termék árát vagy elálljon a szerződéstől.

Az 1964. április 23-i törvény értelmében fogyasztónak nem minősülő Felhasználó vonatkozásában. Polgári Törvénykönyv értelmében a Garanciavállaló felelőssége a jelen garanciából és/vagy annak megkötésével és teljesítésével kapcsolatban keletkezett károkért, a jogcímtől függetlenül, legfeljebb a hibás termék értékének erejéig terjed.

II. Garanciaidőszak

1.     A garancia időtartama a készülékhez mellékelt garanciajegyen van feltüntetve, és a terméktől függően 24 és 48 hónap között lehet.

2.     A meghatározott jótállási idővel rendelkező termékek listája a www.dedra.pl weboldalon érhető el.

3.     A fenti 1. pontban meghatározott határidők alól kivételt képeznek:

·       akkumulátorok - amelyekre 6 hónap garanciát vállalunk,

·       eladott pótalkatrészek - 3 hónapos garanciával.

4.     A garancia nem terjed ki azokra az alkatrészekre, amelyek a működés során természetes elhasználódásnak vannak kitéve, különösen: hőbiztosítékok, elektrografit kefék, hajtókábelek, ékszíjak, szerszámtartók, elektromos szerszámok (körfűrészek, fúrók, vágók stb.).

III. A garancia igénybevételének feltételei

A Felhasználónak be kell mutatnia a Termék kitöltött jótállási jegyét, és hitelt érdemlően igazolnia kell a Termék vásárlásának körülményeit, pl. a nyugta, számla stb. bemutatásával. A hatékony panaszkezelés érdekében ajánlott, hogy a Felhasználó a Termékkel együtt a Felhasználói kézikönyvben található "A készülék tartozékai" című fejezetben meghatározott összes elemet is benyújtsa.

2. A felhasználónak be kell tartania a kezelési útmutatóban és a jótállási jegyben szereplő ajánlásokat.

A garancia csak a Lengyel Köztársaság és az EU területére terjed ki.

A garancia nem terjed ki a termék olyan hibáira, amelyek különösen a következőkből erednek:

a. A Felhasználó nem tartja be a használati útmutatóban meghatározott feltételeket, különösen a helyes működés, karbantartás és tisztítás tekintetében;

b. a Felhasználó olyan tisztító- vagy karbantartási termékeket használ, amelyek nem felelnek meg a használati útmutatónak;

c. a Termék nem megfelelő tárolása és szállítása a Felhasználó által ;

d. a Felhasználó által a Terméken végrehajtott, a Garanciavállalóval nem egyeztetett önkényes változtatások és/vagy módosítások;

e. a Felhasználó olyan fogyóeszközöket használ a Termékben, amelyek nem felelnek meg a használati utasításnak.

f. a készülék túlterhelése, amely a motor, a mechanikus erőátviteli elemek vagy a készülék egyéb alkatrészeinek károsodásához vezet,

Az 1964. április 23-iPolgári Törvénykönyv értelmében, fogyasztónak nem minősülő Felhasználó elveszítia garanciát a termékre, amelyben:

- a sorozatszámokat, a dátumjelzéseket és a teljesítménytáblákat a felhasználó eltávolította, megváltoztatta vagy megrongálta;

- a plombák a Felhasználó által megsérültek, vagy a Felhasználó által történő manipulációra utaló jeleket mutatnak.

Figyelem: A Felhasználó a Termék napi üzemeltetésével kapcsolatos, többek között a Felhasználói kézikönyvből eredő tevékenységeket saját maga és saját költségén végzi el.

IV. Panaszkezelési eljárás

(1) Amennyiben a termék hibásan működik, kérjük, a reklamáció előtt győződjön meg arról, hogy a különösen a Felhasználói kézikönyvben meghatározott összes műveletet helyesen hajtották-e végre.

Javasoljuk, hogy a termék hibájának észlelését követően azonnal, lehetőleg 7 napon belül tegyen panaszt. Az 1964. április 23-iPolgári Törvénykönyv értelmében, fogyasztónak nem minősülő Felhasználó elveszíti a jótállásból eredő jogait, ha a reklamációt nem nyújtja be 7 napon belül.

(3) A reklamációt többek között a Termék vásárlásának a helyszínén, a jótállási szervizben vagy írásban lehet benyújtani a megadott címen: Dedra Exim Sp. z o.o., ul. 3 Maja 8, 05-800 Pruszków.

4 A Felhasználó a www.dedra.pl weboldalon elérhető űrlapon keresztül nyújthat be panaszt. ("Jótállási igénylőlap").

5. Az egyes országok garanciaszervizének címei a www.dedra.pl oldalon találhatók. Ha egy adott országban nincs garanciális szolgáltatás, akkor a garanciális igényeket a következő címre ajánlott küldeni: Dedra Exim Sp. z o.o. ul. 3 Maja 8, 05-800 Pruszków (Lengyelország).

(6) A Felhasználó biztonsága érdekében tilos a hibás Termék használata.

Figyelem: A hibás Termék használata veszélyes a Felhasználó egészségére és életére.

(8) A garanciális kötelezettségek teljesítése a Felhasználó által kifogásolt termék leszállításától számított 14 munkanapon belül történik. A javítási idő meghosszabbodhat abban az esetben, ha a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzésérevan szükség, amelyről a Felhasználót tájékoztatjuk.

9. Mielőtt a hibás terméket reklamációra átadná, ajánlott megtisztítani. A reklamált terméket ajánlott gondosan védeni a szállítás során keletkező sérülések ellen (ajánlott a reklamált terméket eredeti csomagolásában szállítani).

(10) A jótállási idő meghosszabbodik azzal az időtartammal, amely alatt a Felhasználó a hiba miatt nem használhatta a jótállás alá eső terméket.

 

A garancia nem zárja ki, nem korlátozza és nem függeszti fel a Felhasználónak az eladott áruk hibáira vonatkozó törvényes jótállásból eredő jogait.


 

DEDRA cégről röviden:

Lengyel cég , amely már 25 éve van jelen a lengyel piacon (1991 óta) és a szerszámiparban.
Céljuk, hogy ügyfeleinknek modern technológiai megoldásokkal, jó minőségű és egyidejűleg elfogadható termékeket biztosítsanak.
Megpróbálják népszerűsíteni a magyar piacon is kedvező áron a legjobb minőségű termékeket, amelyeket a külföldi piacokon már sikeresen teszteltek.

Céljaiknak megfelelően az évek alatt a Dedra sikeres és elismert márka lett többek között a hegesztési iparban és azon mesterek között, akik felújítást és építési munkákat végeznek.

Fontosnak tartják termékeik minőségének ellenőrzését. Professzionális mérőműszerekkel és tudással rendelkező mérnökeikkel minden termékünket tesztelik és nem csak az új termékek beiktatása alkalmával, hanem a termékek egész élettartama alatt .

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...