Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
MILWAUKEE MXF DCD150-0C MX FUEL™ Akkus gyémántfúró 150mm, kofferben (Akku és töltő nélkül!)

Rövid leírás:

Akku típusa: MXF XC406 vagy MXF CP203
Üresjárati fordulatszám: 0 - 800 /1600 /perc
Fúrási teljesítmény betonban (1 /2): 76 - 152 /25 - 76 mm 
Szerszámbefogás: 1 1/4" UNC + 1/2" G
Súly (akkumlátorral): 12,6 kg

MILWAUKEE MXF DCD150-0C MX FUEL™ Akkus gyémántfúró 150mm, kofferben (Akku és töltő nélkül!) (4933478986)

Cikkszám: 4933478986

Akku típusa: MXF XC406 vagy MXF CP203
Üresjárati fordulatszám: 0 - 800 /1600 /perc
Fúrási teljesítmény betonban (1 /2): 76 - 152 /25 - 76 mm 
Szerszámbefogás: 1 1/4" UNC + 1/2" G
Súly (akkumlátorral): 12,6 kg

Ár: 549.910 Ft (433.000 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. március 27-től a készlet erejéig
Mennyiség:
Termék elérhetőség: RendelésreA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Válassz még 50.000 Ft értékben termékeket, és ingyenesen szállítjuk futárszolgálattal Magyarország egész területén!
Ár: 549.910 Ft
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Tulajdonságok:

  • Vezetékes gépekkel azonos teljesítménnyel - maximális magátmérő kapacitása nedves és száraz fúrás esetén 152mm
  • 2 sebességfokozat széles körű alkalmazásokhoz, lézergravírozott sebesség- és kapacitásjelzéssel a fémtestben
  • 1. sebesség: 75 mm átmérőig, nedves és száraz fúrás 1600 ford / perc sebességgel
  • 2. sebesség: ø76–152 mm nedves és száraz fúrás 800 ford / perc
  • Szabadalmaztatott AUTOSTOP™ tengelykapcsoló biztosítja osztályában a legjobb védelmet, fúrókorona megszorulása esetén megakadályozza a gép elfordulását a belesetek elkerülése érdekében
  • A gép felületén található szintérzékelő segíti a felhasználót a egyenes és pontos kivitel elérésében
  • A gép felületén található nyomásmérő lehetővé teszi a felhasználó számára a fúrási előtolás optimalizálását
  • A gép felületén található akkumulátormérő lehetővé teszi a felhasználó számára az akkumulátor kapacitásának figyelemmel kísérését a teljes fúrási folyamat során
  • Beépített vízvezeték a nedves fúráshoz, amely kompatibilis az M18™ SWITCH TANK™ cserélhető permetező és vízellátó rendszerrel
  • 1 1/4" UNC + 1/4" G mag illesztés a leggyakoribb magokhoz, súrlódólemez-kialakítás lehetővé teszi a könnyű magcserét
  • Külön megvásárolható MXF DR150 magfúróállvány 60 mm-es gallérral - 60 mm-es rögzítés a magfúróhoz, illeszkedik a legtöbb univerzális magfúróállványhoz
  • MX FUEL™ következő generációs szénkefe nélküli POWERSTATE™ motor, REDLINK PLUS™ intelligens elektronika és REDLITHIUM™ akkumulátor kiváló teljesítményt, tartósságot és működési időt biztosít nagy igényű alkalmazásokban
  • ONE-KEY™ eszközkövetés és biztonság olyan felhőalapú készletfelügyeleti platformot kínál, mely támogatja a helymeghatározást és a lopás megelőzését is


Működés MXF XC406 akkumlátorral:

  • 5 x 76 mm x 150 mm furat, szilárd betonban
  • 18 x 76 mm furat üreges téglafalban fúróállvány segítségével
  • Töltési idő: 90 perc


Működés MXF CP203 akkumlátorral:

  • 5 x 76 mm x 150 mm furat, üreges téglában
  • Töltési idő: 55 perc


AUTO STOP™  és szabadalmaztatott tengelykapcsoló:

  • Szabadalmaztatott AUTO STOP™ tengelykapcsoló biztosítja osztályában a legjobb védelmet, megakadályozza a túlzott forgást mikor irányíthatatlanná válik.


Kompakt fúróállvány (külön rendelhető):

  • A kompakt állvány a hordozható fúróberndezést könnyű fúróberendezéssé teszi a földön történő felszereléssel, amely lehetővé teszi a lyukak sokoldalú fúrását 152 mm-ig. Az állvány dőlésszöge könnyen beállítható, és a fúró rögzítésének lehetősége rendkívül sokoldalúvá teszi a szerszámot.


Manométer és szintérzékelők:

  • A gép felületén található nyomásmérő lehetővéteszi a felhasználó számára a fúrási sebesség optimalizálását.


Vízcsatlakozás:

  • A beépített vízcsatlakozás lehetővé teszi a száraz és nedves fúrást. Az univerzális tömlőcsatlakozás azt jelenti, hogy még a nedves fúrást igénylő alkalmazások sem jelentenek problémát.


ONE-KEY™ kompatibilitás:

  • A ONE-KEY™ eszközkövetés és -védelem opció hardverkezelést kínál egy felhő alapú platformon, amely lehetővé teszi az eszköz helyének ellenőrzését és a lopások megelőzését.


Szállítási terjedelem:

  • Kitbox
  • Kapcsoló reteszelő
  • Oldalfogantyú
     

 

 


MX FUEL™ rendszer:

  • Nulla károsanyag kibocsátás
  • Indítózsinór nélkül
  • Üzemanyag és olaj keverése nélkül
  • Nem igényel motor karbantartást
     

REDLITHIUM™ akkumlátorok:

  • Vezető szerepet tölt be a vezeték nélküli lítium-ion technológiában.
  • A szabadalmaztatott kialakítás védi az esés a víz a zord környezeti hatások ellen.
  • A robosztus elektronika optimalizálja a teljesítményt minden eszköz és az akkumlátor kombinációja esetén.


REDLINK™ PLUS intelligens elektronika:

  • Fejlett elektronikai rendzser.
  • Kategóriájában a legjobb hő-és túlterhelés elleni védelem.
  • Alkalmazáson bellüli kommunikációt biztosít, optimalizálva az eszköz teljesítményét.


Szénkefe nélküli POWERSTATE™ motor:

  • Úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyes szerszámok követelményeinek.
  • A teljesítmény, a hordozhatóság és a termelékenység tökéletes kombinációjára optimalizálva.
  • Maximális réztartalommal és kiválló minőségű ritkaföldfém mágnesekkel kialakítva.


Továbbgondolt gépek:
Ez a rendszer átlépi a benzin -és a tápkábel -egységek korlátai, hogy ebben az osztályban a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az építőipari berendezések korlátainak újradefiniálása.

Iparágakra osszpontosított:
Az MX FUEL™ kibővíti a Milwaukee Tool szerszámok kínálatát. Új megoldásokat kínál az iparági problémákra.

Rendszer egészére kiterjedő:
Fontosnak tartjuk a felhasználói beruházások költséghatékonyságát, ezért az összes MX FUEL™ termékünk teljes mértékben kompatibilis az összes MX FUEL™ REDLITHIUM™ akkumlátorokkal.

Zéró károsanyag-kibocsátás:
Az MX FUEL™ nem csak a vezetékes és benzinüzemű gépek teljesítményét biztosítja, de a ZÉRÓ EMISSZIÓ munkavégzést is lehetővé teszi.

A kipufogógázok és a károsanyag-kibocsátások kiküszöbölése lehetővé teszi a felhasználó számára a keletkező szénlábnyom csökkentését, valamit az egészség és biztonság javítását azáltal, hogy kizárja a robbanómotoros berendezések működésével járó káros kipufogógázokat, a zajt és a rezgést.

Ennek eredményeként ez javítja a termelékenységet, mivel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beltéren, alagutakban és még a bányákban is dolgozzanak, anélkül hogy a benzin belélegzése fejfájást okozna. Az MX FUEL™ nemcsak a végfelhasználó számára takarít meg időt az üzemanyag-feltöltés és az indítási idő megszüntetésével, hanem segít csökkenteni a benzinfogyasztás és a motor karbantartásának költségeit.

Összehasonlítva az MX FUEL™-t a közvetlen benzinüzemű versenytársakkal, egy év alatt a felhasználó akár 526 kg CO2-t is megtakaríthat a légkörbe történő kibocsátása során.
 

Garanciális feltételek Az új termék vásárlásából eredő, jogszabályok által biztosított jogokon túlmenően minden MILWAUKEE márkájú elektromos szerszámra, kültéri szerszámra és akkumulátorra a gyártó által nyújtott önkéntes jótállás (”Jótállás”) vonatkozik az alábbiakban meghatározottak szerint. A MILWAUKEE Jótállás csak azokra a vásárlókra vonatkozik, akik a termékeket végfelhasználóként vásárolják meg ("Vevő"). A kiskereskedők vagy bérbeadó cégek kifejezetten ki vannak zárva a MILWAUKEE Jótállásból. Ezen önkéntes jótállás igénybevétele nem korlátozza a Vevő jogszabály által biztosított jogait hibás teljesítés esetén. 1. Az általános jótállás időtartama 1 év ("Általános Jótállás"), amelynek kezdő időpontja a termék megvásárlásának napja. Ezt az időpontot számlával vagy más vásárlást igazoló dokumentummal kell igazolni ahhoz, hogy a jótállás érvényes és érvényesíthető legyen. A jótállás csak új termékekre vonatkozik. 2. Bizonyos országokban a végfelhasználóknak lehetőségük van arra, hogy a https://www.milwaukeetool.eu/ weboldalon történő regisztrációval meghosszabbítsák az Általános Jótállás időtartamát meghatározott elektromos szerszámokra, kültéri szerszámokra vagy akkumulátorokra. A csomagoláson, a https://warranty.milwaukeetool.eu weboldalon és/vagy a vonatkozó termékdokumentációban vannak feltüntetve azon termékek, amelyeknél a meghosszabbított jótállás igénybe vehető: a. A meghatározott MILWAUKEE szerszámok Általános Jótállásának ideje 1 évről legfeljebb 3 évre (1+2) hosszabbítható meg. Az MX FUEL™ szerszámok kivételt képeznek, ezek esetében a jótállás 1 évről legfeljebb 2 évre (1+1) hosszabbítható meg. b. A meghatározott MILWAUKEE® REDLITHIUM™ akkumulátorok (ideértve az MX FUEL™ akkumulátorokat is) Általános Jótállása legfeljebb 2 évre (1+1) hosszabbítható meg. A jótállás idő meghosszabbításának minden esetben feltétele, hogy az újonnan vásárolt termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül online regisztrálják. A MILWAUKEE® szerszámgépekre és a REDLITHIUM® akkumulátorokra a meghosszabbított jótállás csak abban az esetben vehető igénybe, ha azt valamely MILWAUKEE Hivatalos Forgalmazótól vásárolták, a https://hu.milwaukeetool.eu/support/store-locator/ weboldalon meghatározottak szerint. Az érintett termék akkor regisztrálható a meghosszabbított jótállásra, ha szerepel az online regisztrációs űrlapon (ahol ez a lehetőség fennáll). A végfelhasználó személyes adatait az adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően kezeljük, amely a következő weboldalon érhető el https://hu.milwaukeetool.eu/footer/privacy-policy/. A meghosszabbított jótállás igazolására az e-mailben küldött regisztrációs visszaigazolás és a vásárlás dátumát feltüntető eredeti számla szolgál. 3. Minden MILWAUKEE jótállás a hibás termék kijavítására és/vagy kicserélésére korlátozódik, feltéve, hogy a gyártási vagy anyaghiba már a vásárlás időpontjában is fennállt. További költségek vagy károk nem követelhetők a jótállás alapján. A jótállás nem vonatkozik továbbá a következőkre: • kereskedelmi vagy bérleti célokra • a termékben a nem megfelelő karbantartás következtében keletkezett károkra • bármely olyan termékre, amelyet megváltoztattak vagy módosítottak • bármely olyan termékre, amelyen az eredeti azonosító jelzést (védjegy, sorozatszám) eltorzították, megváltoztatták vagy eltávolították • a használati utasítás be nem tartásából eredő károkra • bármely nem CE/UKCA termékre • bármely olyan termékre, amelyet nem szakember által vagy az előzetes engedélyünk nélkül próbáltak megjavítani • bármely olyan termékre, amely nem megfelelő tápegységhez van csatlakoztatva (amper, feszültség, frekvencia) • külső behatások (víz, vegyi, fizikai, ütés) vagy idegen anyagok által okozott károkra • az alkatrészek szokásos elhasználódására • nem megfelelő használat, az eszköz túlterhelése esetére • nem jóváhagyott tartozékok vagy alkatrészek használatára • a termékkel együtt szállított vagy külön megvásárolt elektromos szerszám tartozékokra, ideértve, de nem kizárólagosan: csavarozó bitek, fúrószárak, csiszolókorongok, csiszolópapírok és fűrészlapok, valamint oldalvezetők • természetes elhasználódásnak kitett komponensekre (alkatrészekre és tartozékokra), ideértve, de nem kizárólagosan: szerviz- és karbantartási készletek, szénkefék, csapágyak, tokmányok, SDS fúrószár tartozékok vagy befogók, tápkábelek, pótfogantyúk, kofferek, csiszolólapok, porzsákok, porelszívó csövek, filc alátétek, ütvecsavarozó csapok és rugók stb. 4. A jótállás szerinti kijavításhoz a terméket el kell küldeni vagy be kell mutatni a MILWAUKEE® hivatalos szervizközpontok valamelyikében, amelyek listája ezen a weboldalon érhető el https://www.milwaukeetool.eu/header/service/find-a-service-center/. Bizonyos országokban a MILWAUKEE® Hivatalos Forgalmazói vállalják, hogy a terméket valamely MILWAUKEE® szervizközpontba küldik. A Vevő a jótállás alapján kijavítást a következők szerint kérhet: a. felveszi a kapcsolatot azzal a kiskereskedővel, amelynél a terméket vásárolta; b. felveszi a kapcsolatot valamely MILWAUKEE® Hivatalos Forgalmazóval, amennyiben az az alábbi weboldalon https://hu.milwaukeetool.eu/support/store-locator/ elérhető; vagy c. regisztrál az e-service https://hu.milwaukeetool.eu/service/eservice/ oldalon keresztül. Ha a Vevő a terméket valamely MILWAUKEE® szervizközpontba kívánja elküldeni, azt biztonságos csomagolásban (lásd a www.milwaukeetool.eu/service weboldalon található biztonsági utasításokat), veszélyes tartalom nélkül, a feladó címével megjelölve és a hiba rövid leírásával ellátva kell elküldeni. Javasoljuk az „eservice” használatát, amely a gyors szervizeléshez szükséges valamennyi lépést és információt tartalmazza, és amely az alábbi weboldalon érhető el https://eservice.milwaukeetool.eu/. 5. A jótállás szerinti szervizszolgáltatás során a termékek hibás alkatrészeit saját belátásunk szerint kijavítjuk, vagy nem hibás alkatrészekre cseréljük ki. Abban az esetben, ha a hiba kijavítását megtagadjuk, vagy a kijavítás megítélésünk szerint sikertelen volt, akkor a terméket azzal egyenértékű helyettesítő termékre cseréljük ki. A kicserélt termék vagy alkatrész a mi tulajdonunkba kerül. A fenti jótállás szerinti kijavítás/kicserélés ingyenes. Ez nem jelenti azonban a jótállási határidő meghosszabbodását vagy újraindulását. Bizonyos országokban a szállítási vagy postaköltségeket a feladónak kell megfizetnie. A jótállási határidő, beleértve a jelen jótállási feltételek szerint a kicserélt alkatrészekre vonatkozó, meghosszabbított jótállási határidőt is, a teljes termékre vonatkozó azon jótállási határidő lejártával jár le, amely az Általános Jótállás szerint a termékre először vonatkozott. 6. A MILWAUKEE Jótállást a Techtronic Industries GmbH, Max-Eyth-Str.10, 71364 Winnenden, Techtronic Industries GmbH, Max-Eyth-Str.10, 71364 Winnenden, Németország, nyújtja, kizárólag eredeti Vevőknek. A jótállás nem ruházható át és nem engedményezhető. 7. A MILWAUKEE Jótállás az Európai Gazdasági Térségekben (EGT), Svájcban és az Egyesült Királyságban érvényes. Ezeken a területeken kívül, kérjük, tájékozódjon a vásárlás helye szerinti kiskereskedőknél, annak érdekében, hogy más jótállás érvényes-e a termékre. A jótállási feltételekre a német jog irányadó, az Egyesült Nemzeteknek az áruk nemzetközi adásvételi szerződéseiről szóló Egyezménye ("CISG") szabályainak kizárásával.

Kapcsolódó termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...