Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
FESTOOL BP 18 5,0 ASI Bluetooth Li-Ion Akkumulátor (5,0Ah/18V)

Rövid leírás:

Műszaki adatok:
Feszültség: 18 V
Kapacitás: 5,0 Ah
Súly: 0,7 kg

FESTOOL BP 18 5,0 ASI Bluetooth Li-Ion Akkumulátor (5,0Ah/18V) (577660)

Cikkszám: 577660

Műszaki adatok:
Feszültség: 18 V
Kapacitás: 5,0 Ah
Súly: 0,7 kg

Ár: 61.720 Ft (48.598 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. január 04-től a készlet erejéig
Mennyiség:
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Válassz még 50.000 Ft értékben termékeket, és ingyenesen szállítjuk futárszolgálattal Magyarország egész területén!
Ár: 61.720 Ft
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Gondozásmentes akkuegység minden alkalmazáshoz és géphez

A Festool 18 V-os portfólió minden alkalmazásához és gépéhez alkalmas 5,0 Ah-s akkuegység elegendő energiát biztosít minden alkalmazáshoz. Az erőteljes mindentudó készülék kiemelkedő kihozatali mennyiségekkel és akkutöltésenkénti üzemidőkkel győz meg. Erről az akkuegységek és a szénkefe nélküli EC-TEC motorok gondoskodnak. 
Az AIRSTREAM technológia az AIRSTREAM gyorstöltő berendezéssel történő töltés előtt és alatt aktívan hűti, ezáltal a maximális lehetséges töltési teljesítménnyel különlegesen gyorsa újra használatra kész. 
A Bluetooth® kapcsolat az akkus kéziszerszám bekapcsoláskor automatikusan elindítja a párosított mobil elszívót és a Festool Work alkalmazással együtt részletes információkat nyújt a töltési állapotról, az üzemi adatokról, pl. a hőmérsékletről és a töltési ciklusokról. Természetesen erre is vonatkozik a teljes körű Festool garancia.

  • Erőteljes univerzális szerszám: 5,0 Ah-s akkuegységek a kitartáshoz és erőkifejtéshez minden alkalmazásnál
  • Gyorsabban feltöltődik: AIRSTREAM SCA 8 gyorstöltő berendezéssel gyorsan és hatékonyan feltöltődik a töltés előtti és közbeni aktív hűtéssel
  • Praktikus: LED-kijelző a maradék kapacitás gyors ellenőrzéséhez
  • Biztonságos: körben gumikeret a lágymarkolat anyagából a védelemért és a gépek biztonságos felhelyezéséhez ferde felületekre
  • Kényelmes: a Bluetooth® lehetővé teszi a CLEANTEC elszívómobil automatikus indítását az akkus gép indításakor (ennek előfeltétele a Bluetooth®-képes elszívómobil)
  • Bővített Smart: Az akkumulátor Bluetooth® funkciójával kombinálva a Festool WorkApp további intelligens funkciókat tesz lehetővé, például a töltöttségi állapot és egyéb üzemi adatok, például a hőmérséklet vagy a töltési ciklusok részletes megjelenítését. A legalacsonyabb töltési állapotú akkumulátor gyors és egyszerű azonosításához a LED-es kijelzők közvetlenül az akkuegységen is megjeleníthetők. Szoftverfrissítés is lehetséges: Telepíti az aktuális verziót, hogy mindenkor a szerszámok legfrissebb funkcióival dolgozhasson
  • A gondtalan mindennapi munkavégzéshez: természetesen az akkuegységekre is vonatkozik a Festool szerviz biztonsága
  • a Bluetooth® lehetővé teszi a CLEANTEC elszívómobil automatikus indítását az akkus gép indításakor (ennek előfeltétele a Bluetooth®-képes elszívómobil)
  • Bluetooth® Lítium-ion (Li-ion) akkumulátoregység AIRSTREAM funkcióval minden Festool 18 V-os akkus géphez (kivéve ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400, CTC SYS)

All-inclusive garancia

https://www.festool.hu/szerviz/all-inclusive-garancia

 

Élvezze az all-inclusive garancia átfogó szervizszolgáltatásaival járó előnyöket. Ha új Festool gépét a vásárlásától számított 30 napon belül online regisztrálja, akkor az első három évben Ön teljes körű biztosítást élvez. Így arra koncentrálhat, ami számít: a munkájára

 

(All-inclusive garancia – érvényes az összes a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrált Festool gépre. A Festool garanciális szolgáltatási feltételei a www.festool.hu/garanciális-feltételek oldalon találhatók)

 

Regisztrálja most gépét

 

Teljes körű ingyenes javítás

 

Gyors, alapos és az első három évben teljesen díjmentes. Kicseréljük a tipikus kopóalkatrészeket is valamin a garancia érvényes az akkumulátorra és a töltőkészülékre is.

 

(„Teljes körű ingyenes javítás “érvényes az akkuegységekre és a töltőberendezésekre is, azonban ez nem érvényes az egyéb fogyóanyagokra és tartozékokra, valamint akkor, ha a felhasználó saját maga szerelte szét a készüléket, a szakszerűtlen használat, nem eredeti alkatrészek használata által okozott károkra, a normál felhasználást jelentősen meghaladó igénybevétel esetén)

 

Most új! Online javítási szolgáltatás igénylése! 

Tudjon meg többet 

 

Lopás esetén cserekészülék

 

Csekély összegű önrész ellenében az első három év során ellopott gépe helyett új cserekészüléket adunk. A Power Station termékcsoport termékeinél ettől eltérő önrész szükséges nettó 357.100 HUF (ÁFA nélkül) összegben.

Tudjon meg többet 

 

Garantált eredeti alkatrészek

 

Minden pótalkatrész legalább tíz évig rendelkezésre áll. Ha nem tudjuk biztosítani, egy új gépet adunk Önnek ingyen.

Tudjon meg többet 

 

Az all-inclusive garancia garanciális feltételei - garancia és a Festool GmbH egyéb szolgáltatásai: 

https://www.festool.hu/szerviz/garanci%C3%A1lis-felt%C3%A9telek

 

Egyéb FESTOOL termékek esetében az A.SZ.F. 8. pontja (jótállás, szavatosság, kellékszavatosság és termékszavatosság) a mérvadó. 

 

A gyártói kellékszavatosság nem terjed ki a termék nem megfelelő használatából, tárolásából és a szélsőséges fizikai igénybevételből adódó sérülésekre, illetve a természetes elhasználódásra.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...