Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
LEICA CLR290 teleszkópos szorítórúd lézerekhez

Rövid leírás:

A lézerek különböző magasságban való, kevesebb lépésben való elhelyezése érdekében akár 2.90 m-ig.

LEICA CLR290 teleszkópos szorítórúd lézerekhez (761762)

Cikkszám: 761762

A lézerek különböző magasságban való, kevesebb lépésben való elhelyezése érdekében akár 2.90 m-ig.

Ár: 38.640 Ft (30.425 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. Április 02-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
A termék csak személyesen vehető át!
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
A kiszállítás nem lehetséges, a termék csak személyesen üzleteinkben vehető át!
Ár: 38.640 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Univerzális felszerelési platform a Leica vonal- és forgólézerekhez.
Egyszerűen rögzíthető pl. a padló és a mennyezet között.

Köszönjük, hogy a Leica Geosystems termékét vásárolta. Amennyiben a termékkel kapcsolatosan jótállási (garanciális) szolgáltatásainkat igénybe kívánja venni kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót:


JÓTÁLLÁSSAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSREND

 

Amennyiben a fogyasztó bemutatja a vásárláskor kapott, az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot (az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát), úgy a fogyasztói szerződés megkötését a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet alapján bizonyítottnak kell tekinteni. Ezért kérjük, hogy őrizze meg a vásárláskor kapott bizonylatot, mert az egyben az Ön jótállási jegye is.

 

Kérje meg a forgalmazót, hogy a számlán tüntesse fel a vásárolt termék pontos típusát és annak egyedi azonosítóját! (SN, vagy Serial Number) Az egyedi azonosító nem, vagy annak hibás feltüntetése, illetve a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása, a jótállás és minden garanciális szolgáltatás elvesztését vonja maga után.

 

A számlán történt bármilyen javítás, törlés, átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállás érvénytelenségét vonja maga után.

 

A termékeinkre a telephelyünkön – 6000 Kecskemét, Mártírok útja 36. - vállalunk jótállást, mely csak a rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodásokra vonatkozik. A termék sorozatszáma vagy a garancia címkéjének megsérülése vagy eltávolítása esetén a jótállás érvényét veszti. Az alkatrészek cseréjével a garanciaidő magára a termékre vonatkozóan nem hosszabbodik meg.

 

A bejelentett jótállási igényéről jegyzőkönyvet veszünk fel. A jegyzőkönyv egy példányáról másolatot bocsátunk az rendelkezésére. A terméket minden esetben elismervény ellenében veszünk át. Törekszünk arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezzük.

 

Amennyiben a jótállás alapjául szolgáló szerződés megkötését vitatjuk, jogosult a székhelyünkön vagy a székhelyünkre címzett levélben panaszt tenni. A panaszának elutasítása esetén a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületekhez fordulhat.

 

Nem minősül garanciális meghibásodásnak:

  • Nem rendeltetésszerű használat. (Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a termék specifikációjában megadott paramétereket meghaladó mechanikai és/vagy elektromos terhelés, illetve egyéb nem a célnak megfelelő felhasználás).
  • Az alkalmazott szoftverek (operációs rendszerek, felhasználói és egyéb programok) futtatásából adódó, valamint vírusok és egyéb rosszindulatú programok okozta hibák.
  • Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, elemi kár okozta meghibásodás. (pl. villám, túl-áram, elektrosztatikus -behatás).
  • A terméken égés, törés, repedés vagy egyéb fizikai-, látható sérülés található.

 

A nem gyári tartozékokkal (kellékekkel) történő használatból eredő hiba +1 év Garancia érvényesítése:

 

https://leica-geosystems.com/products/disto-and-leica-lino/disto-warranty


A Leica Disto, Leica Lino, Leica NA500 és Leica NA700 szériáinkra lehetőség van az általános garancia (jótállási) időt plusz egy évvel megnövelni, amennyiben a termék a vásárlást követő 8. héten belül beregisztrálásra kerül. 

A kibővített garancia érvényesítéséhez kérjük, őrizze meg a regisztrációról szóló visszaigazoló levelünket is. Regisztrációhoz, bővebb és teljes körű tájékoztatáshoz kérjük, látogasson el Leica Geosystems regisztrációs oldalára.


KELLÉKSZAVATOSSÁG, TERMÉKSZAVATOSSÁG


A jótálláson túl jogosult kellékszavatossági és termékszavatossági igényének érvényesítésére is. A jótállással kapcsolatos eljárásrend a kellékszavatossági és termékszavatossági igények érvényesítése esetén is alkalmazandó.

 

Termékcsalád neve Garancia mértéke / év Garancia bővitése +1 év
Disto D1, D110, D2, X3, X4, D510,
D810, S910 lézeres távolságmérők 
igen
Disto One lézeres távolságmérő nem
Lino vonalézerek igen
NA300 optikai szintezők -
NA500 optikai szintezők igen
NA700 optikai szintezők igen
Sprinter digitális szintezők -
Rugby 600 forgólézerek -
Rugby CLH és CLA forgólézerek -
Rod Eye és COMBO érzékelők -
RGR 200 érzékelő igen
Piper csatornalézerek -
LMR érzékelők -
MC200 Depthmaster -
Li-Ion akkumulátorok  -
DD100 közműkutatók -
DD200 közműkutatók -
DA jelgenerátorok -
Tartozékok, kiegészítők  

 

A gyártói kellékszavatosság nem terjed ki a termék nem megfelelő használatából, tárolásából és a szélsőséges fizikai igénybevételből adódó sérülésekre, illetve a természetes elhasználódásra.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...